dinsdag 4 maart 2014

Craft Stamper April, Prima Marketing en My Minds Eye zijn binnen

We hebben de nieuwste Craft Stamper April vanmorgen binnen gekregen.
Maar ook heel veel nieuwe artikelen van Prima Marketing, waaronder de Dolls stamps. Maar ook papier, papierpakketten, bloemen, houten, resin en metalen figuren, brads, stickers, chipboard, stempels, te veel om op te noemen.

En ten slotte hebben we ook nog My Minds Eye binnen gekregen. Prachtige 6x6inch papierblokjes, de populaire Chalk Studio 2 collectie en enamal dots, washi tape en Journal Cards geschikt voor Project Life.
 
Er komen nu bijna elke dag nieuwe artikelen binnen. Zo verwachten we de nieuwe Graphic45 collecties eind deze week. Je kunt ze allemaal bekijken in onze webwinkel onder de categorie Nieuwe artikelen.

Heb je een artikel gezien dat je wilt hebben en kun je het nu niet meer vinden? Dan is het helaas uitverkocht, maar het wordt vaak weer snel opnieuw geleverd. Mail ons en wij zetten je op onze klantenwensenlijst. Zodra het dan bij ons binnen is, krijg je een mailtje en kun je het bestellen. Deze service is geheel vrijblijvend. Je bent niet verplicht het artikel te bestellen.

Geen opmerkingen: