woensdag 26 maart 2014

ArtSpecially Event 5+6 april 2014

Op 5 en 6 april staan wij op het ArtSpecially Event. Dit jaar op een nieuwe locatie, namelijk in Nijkerk. Het thema van dit jaar is FEEST. Wij hebben er weer enorm veel zin in.
Natuurlijk hebben wij weer diverse nieuwe artikelen bij ons en interessante beurs aanbiedingen op onze stand. Je vindt ons vanaf de ingang rechts tegen de muur. 
We nemen enorm veel spullen mee uit onze winkel, maar het is onmogelijk om alles mee te nemen. Wil je dat we iets voor je meenemen? Dat doen we graag voor je. Mail ons of plaats een bestelling in onze webwinkel. Vermeld dan tijdens het afrekenen bij de opmerkingen dat je het komt ophalen op de beurs. Graag ook de dag erbij vermelden. Je kunt dan op de beurs pinnen of contant betalen. 

LET OP! Vanwege de beurs worden er op donderdag 3 en vrijdag 4 april geen bestellingen verstuurd. Alle bestellingen (mits betaald) worden dan weer verstuurd vanaf maandag 7 april.
Het blijft natuurlijk wel gewoon mogelijk om op deze dagen je bestelling in onze webwinkel te plaatsen. Na bestelling staan de artikelen dan voor jou gereserveerd.Vrijdag 4 april zijn wij onze stand aan het opbouwen, daarom zullen er op die dag geen emails of telefoon beantwoord worden.

Houdt er rekening mee dat onze voorraad in de webwinkel misschien niet klopt. Wij kunnen wat verkocht is tijdens de beurs niet bijwerken in de voorraad. De voorraad zal weer up-to-date zijn vanaf woensdag de 9e.

Noteer 5 en 6 april 2014 dus in je agenda.
Zet er groot FEESTJE in Nijkerk bij en ga je verheugen.

2 opmerkingen:

Christa zei

Ik heb er al zin in en kom zeker even bij jullie langs !!
XX Christa.

Sientje zei

wauw super! Ik kom zeker even langs en ja jullie mogen ook wel wat voor me meenemen, maar daar mail ik over. Bedankt trouwens!