dinsdag 1 oktober 2013

Project Life, Sn@p, Smash wat is dat nou precies?

We merken dat voor heel veel mensen nog niet precies weten wat Project Life, Sn@p en Smash nou precies is. We zullen het hieronder uitgebreid uitleggen.

Project Life is de nieuwste trend op het gebied van foto's verwerken. Misschien ben je er al mee bezig? Misschien weet je niet goed wat het nou inhoudt? In deze nieuwsflits vertellen we er graag iets meer over en laten we je graag zien welke artikelen wij hiervoor in onze winkel hebben. Wat heb je nou minimaal nodig?
Je begint met een album en een basis set met dubbelzijdige kaartjes. En vergeet vooral je foto's niet.
Met dit als basis kun je op een leuke snelle en simpele manier je dagelijkse leven, maar ook je stapels foto's verwerken. Je hebt geen lijm nodig. Je schuift alles zo in de hoesjes. Zo bewaar je al je herinneringen.
Naast de Project Life albums heeft American Crafts ook modern-, cloth en patterned albums. Deze hebben een D-ring en zijn zeer geschikt:
Sinds kort is KaiserCraft ook met D-ring albums uitgekomen:
Tot slot hebben we nog de faux leather albums van We R Memory Keepers:
Page Protectors zijn er in heel veel soorten en maten. Wij raden wel altijd aan om page protectors te kopen van hetzelfde merk als het album. De gaatjes kunnen wel op de juiste plek zitten, maar door een ander stiksel van de randen of een bredere rand kan het zijn dat de page protector van een ander merk net iets hoger of langer is, waardoor hij eruit piept. Of neem alle page protectors van hetzelfde merk en gebruik degene die in het album zitten voor iets anders.
American Crafts, Project Life, We R Memory Keepers, Echo Park hebben allemaal page protectors uitgebracht met verschillende indelingen:
Photo Freedom van Echo Park zijn papierpakketten met page protectors:
 
Ook verkrijgbaar in losse vellen.
Project Life is inmiddels een verzamelnaam geworden voor een nieuwe techniek om je foto's te verwerken. Heel veel merken spelen hierop in. Er zijn daarom verschillende basis sets met kaartjes verkrijgbaar. Maar ook losse vellen en papierblokjes met kaartjes op de juiste maat.
Er zijn kant en klaar kaartjes en kaartjes die je de mogelijkheid geven om een tekst bij je foto te schrijven. Je kunt het zo laten of je kunt het kaartje nog versieren met o.a. stickers, rub-ons, paperclips, washi tape en datum stempels.
ProjectLife Collection Core & Mini kits:
Albums Made EZ Die-cut & Journaling Cards van We R Memory Keepers:
KaiserCraft en Echo Park hebben 12x12inch vellen in hun collecties die bestaan uit 4x6 en/of 3x4 kaartjes:
Ook BoBunny en Teresa Collins hebben in hun collecties 12x12inch vellen met 4x6 kaartjes:
Simple Stories staat bekend om zijn snel klaar 12x12inch vellen:
En tot slot Graphic 45:
Sn@p en Smash books zijn eigenlijk vergelijkbaar met Project Life. Sn@p heeft 6x8inch albums en in een Smash book journal zitten vaste bladen. Maar de artikelen van deze collecties zijn heel goed te gebruiken voor Project Life. Zie hiervoor de categorieën Smash Book, Sn@p en Project Life in onze webwinkel.
Sn@p binders werken volgens hetzelfde principe als de 12x12inch albums met page protectors met verschillende indelingen:
Sn@p papierblokjes met 3x4 of 4x6 kaartjes:
Smash blokjes:
We hopen dat dit verhaal het duidelijker voor je heeft gemaakt. Maar mocht je nog vragen hebben dan mag je ons altijd bellen of mailen. We helpen je graag.

Geen opmerkingen: