woensdag 23 oktober 2013

Nog 1 weekje en dan... is de Kreadoe!!

We zijn er al weken druk mee en volgende week is het dan zo ver!! Dan begint de Kreadoe in de jaarbeurs in Utrecht.
De Kreadoe is van woensdag 30 oktober t/m zondag 3 november van 10 tot 17 uur. Natuurlijk hebben wij weer diverse nieuwe artikelen bij ons en interessante beurs aanbiedingen op onze kramen. We staan in hal 7 bij de marktkramen en we zijn de 1e kraam in het buitenpad aan de rechterkant. Nummer H041 en H043. Iedereen krijgt bij binnenkomt een gratis plattegrond en een bonnenboekje met allemaal kortingsbonnen. Wij hebben ook een aanbieding met een bon uit dit boekje.

Je bestelling meenemen naar de Kreadoe? Dat kan! We nemen zoveel mogelijk mee naar de beurs, maar wil je bijvoorbeeld niet misgrijpen met de nieuwe artikelen die soms heel snel uitverkocht raken? Plaats dan een bestelling via onze webwinkel en wij nemen deze voor je mee. Plaats je bestelling uiterlijk op maandag 28 oktober voor 15 uur, zet bij de Opmerkingen dat je de bestelling komt ophalen tijdens de beurs en op welke dag en wij nemen je bestelling mee. Betalen kan dan op de beurs. Contant of met pin.
  
LET OP! De gehele Kreadoe week worden er geen bestellingen verstuurd. Dat betekent van maandag 28 oktober t/m vrijdag 1 november. Alle bestellingen (mits betaald) worden dan weer verstuurd vanaf maandag 4 november.
Het blijft natuurlijk wel gewoon mogelijk om op deze dagen je bestelling in onze webwinkel te plaatsen. Na bestelling staan de artikelen dan voor jou gereserveerd.
Dinsdag 29 oktober en tijdens de beurs zullen er geen emails of telefoon beantwoord worden.

Houdt er rekening mee dat onze voorraad in de webwinkel misschien niet klopt. Wij kunnen wat verkocht is tijdens de beurs niet bijwerken in de voorraad. De voorraad zal weer up-to-date zijn vanaf woensdag de 6e.

3 opmerkingen:

Maroeska zei

Leuk, ik heb heel veel zin in de KREADOE en kom zeker even bij jullie langs!

Astrid zei

Ik ga ook naar de Kreadoe, en ik kom ook even langs bij jullie hoor.
Groetjes Astrid

Irene zei

Ik kom ook langs!! Wens jullie vast een heel fijne en succesvolle beurs!

xx Irene