vrijdag 1 maart 2013

Zo ontzettend veel nieuwe artikelen in onze winkel

Sinds vorige week dinsdag hebben we meer dan 500 nieuwe artikelen binnen gekregen. Wil je ze allemaal zien? Ga er dan maar even lekker voor zitten en klik op de categorie Nieuwe Artikelen.
Maar wat hebben we zo ongeveer allemaal binnen gekregen? En kunnen wij nu aan jou uit voorraad leveren? Bijvoorbeeld om te beginnen...

De 6 nieuwe kleuren Dylusions ink.
Well Traveled, een nieuwe papiercollectie van Carta Bella met bijpassende embellishments; stickers, brads en chipboad.
Van JoyCrafts hebben we mooie (tekst)stempels en stansen binnen. Ook alfabet stansen.

Prima Marketing heeft altijd heel veel verschillende artikelen; bloemen, chipboard, stickers, pearls&crystals, stencils, clear en cling stempels, washi tape, metalen vintage trinkets & mechnicals en paper clips, wood icons, 6x6 papier blokjes en papiercollecties. Zoveel moois en wij hebben het in de winkel.
Nieuwe papiercollecties van Crate Paper: DIY en Maggie Holmes Signature. Inclusief embellishments, 6x6 papierblokjes en de collection packs.
Sweet Girl en All About a Boy; 2 collecties van Echo Park. En diverse Mini Theme collection kits met stickers.
Smash heeft diverse grappige nieuwe artikelen aan de collectie toegevoegd. Bijvoorbeeld een plakband houdertje in de vorm van een walvis. Er zijn ook diverse leuke grab bags met leuke kitscherig hebbedingetjes erin en natuurlijk ook weer nieuwe uitvoeringen van de Smash journals.
Martha Stewart is met een nieuwe pons uitgekomen. De Circle border punch.
Hiermee kun je cirkels ponsen van 6 t/m 12inch. Er is een starterset en je kunt verschillende losse ponsen erbij kopen voor andere borders.
Deze link gaat naar een youtube filmpje met uitleg van deze nieuwe pons en ze laten voorbeelden zien:
http://www.youtube.com/watch?v=CHngnbZc3IY
We hebben de nieuwe 6x6 blokjes van Glitz Design en MyMindsEye.
En we hebben inmiddels 54 verschillende 6x6 templates van Crafters Workshop. Waarvan heel veel nieuwe.
De nieuwe Marianne Design creatables, craftables en collectables stansen van maart zijn ook binnen. Tevens nieuwe charms en The Collection Magazine 3.
De nieuwe collecties van BoBunny zijn er inmiddels ook; Isabella, Cest la Vie, Prairie Chic en Mama-razzi2 met diverse embellishments (helaas is nog niet alles geleverd) en clear stempels.
Er zijn ook weer nieuwe Spellbinders stansen; nestabilities, shapeabilities en nieuwe embossing mallen de Mbossibilities.
We hebben ook een aantal nieuwe artikelen van KaiserCraft binnen gekregen. Helaas niet onze complete bestelling. We krijgen nog veel artikelen nog nageleverd. Daarom kan het zijn dat je bijvoorbeeld 1 vel papier van een collectie vindt.
Maar je mag ons altijd mailen om te vragen wanneer we een artikel binnen krijgen. Dan mailen we je terug zodra het bij ons binnen is.

Geen opmerkingen: