zaterdag 30 maart 2013

ArtSpecially Event 6 +7 april, kom je ook?

Kom je aankomend weekend 6+7 april ook naar het ArtSpecially Event in Zeist? Het is hét stempel event van Europa.
Klik op deze link voor meer informatie over de beurs. Hier vind je een plattegrond, lijst met deelnemers, openingstijden en meer. Wij staan op onze bekende plek, vlakbij de ingang bovenaan de trap.
Aan de beginnende stempelaar wordt ook gedacht. Er is zelfs een EHBS; Eerste Hulp bij Stempelen. En de workshops zijn gratis. Iedereen leert weer wat nieuws. En je krijgt een leuk cadeau bij binnenkomst.
Natuurlijk hebben wij weer diverse nieuwe artikelen bij ons en interessante beurs aanbiedingen op onze  kraam.

Bestelling meenemen naar de beurs:
We nemen zoveel mogelijk mee naar de beurs, maar wil je bijvoorbeeld niet misgrijpen met de nieuwe artikelen die soms heel snel uitverkocht raken? Plaats dan een bestelling via onze webwinkel en wij nemen deze voor je mee. Plaats je bestelling uiterlijk op woensdag 5 april voor 15 uur, zet bij de Opmerkingen dat je de bestelling komt ophalen tijdens de beurs en op welke dag en wij nemen je bestelling mee. Betalen kan dan op de beurs. Contant of met pin.

LET OP! a.s. donderdag 4 en vrijdag 5 april worden er geen bestellingen verstuurd. Alle bestellingen (mits betaald) worden dan weer verstuurd vanaf maandag 8 april.
Het blijft natuurlijk wel gewoon mogelijk om op deze dagen je bestelling in onze webwinkel te plaatsen. Na bestelling staan de artikelen dan voor jou gereserveerd. 
Vrijdag en tijdens de beurs zullen er geen emails of telefoon beantwoord worden.
Houdt er rekening mee dat onze voorraad in de webwinkel misschien niet klopt. Wij kunnen wat verkocht is tijdens de beurs niet bijwerken in de voorraad. De voorraad zal weer up-to-date zijn vanaf woensdag de 10e.

Geen opmerkingen: