woensdag 16 december 2020

Speciale openingstijden tijdens de feestdagen

Wij versturen normaal op dinsdag, woensdag en vrijdag alle bestellingen. Tijdens de feestdagen is onze winkel gesloten en zullen wij op een aantal dagen geen bestellingen versturen. 

Dinsdag 29 december zijn wij gesloten en woensdag 30 december is de laatste dag dit jaar waarop wij nog bestellingen versturen.
Verzenddata* Scrapbookdepot tijdens de feestdagen:
wo 23 dec. besteld - do 24 dec. geleverd
do 24 dec. besteld - do 31 dec. geleverd
vr 25 dec. besteld - do 31 dec. geleverd
za 26 dec. besteld - do 31 dec. geleverd
zo 27 dec. besteld - do 31 dec. geleverd
ma 28 dec. besteld - do 31 dec. geleverd
di 29 dec. besteld - do 31 dec. geleverd
wo 30 dec. besteld - do 31 dec. geleverd
do 31 dec. besteld - wo 6 jan. geleverd
vr 1 jan. besteld - wo 6 jan. geleverd
za 2 jan. besteld - wo 6 jan. geleverd
zo 3 jan. besteld - wo 6 jan. geleverd
ma 4 jan. besteld - wo 6 jan. geleverd

*Hiervoor gelden onze normale voorwaarden. Alleen betaalde bestellingen voor 15:30 uur worden dezelfde dag nog verstuurd op dinsdag, woensdag en vrijdag.
De verwachte afleveringsdatum is afhankelijk van de drukte bij DPD. Wij geven geen garanties. Je kunt zelf de DPD tracking informatie in de gaten houden.

De verzendoptie "DPD Pickup Parcelshops" is tijdelijk komen te vervallen i.v.m. het sluiten van de niet essentiële winkels. Vanwege de sluiting van deze winkels zal DPD naast een 2e afleverpoging thuis zelfs een 3e afleverpoging doen. Mocht de ontvanger bij de 3e afleverpoging nog steeds niet open doen, gaat het pakket retour. Bij zakelijke adressen gaat het pakket na de 1e afleverpoging meteen retour.

Geen opmerkingen: