woensdag 30 maart 2016

ArtSpecially Event 9+10 april 2016

Op 9 en 10 april staan wij op het ArtSpecially Event in Nijkerk. Wij hebben er weer enorm veel zin in.
Natuurlijk hebben wij weer diverse nieuwe artikelen bij ons en interessante beurs aanbiedingen op onze stand. Je vindt ons vanaf de hoofdingang rechtdoor. Achter de kassa's. 
(klik op het plaatje om groter te maken)
We nemen enorm veel spullen mee uit onze winkel, maar het is onmogelijk om alles mee te nemen. Wil je dat we iets voor je meenemen? Dat doen we graag voor je. Mail ons of plaats een bestelling in onze webwinkelWe hebben tijdelijk een extra verzendmethode aangemaakt "Afhalen op het ArtSpecially Event". Graag de dag dat je komt bij de Opmerkingen vermelden. Je kunt dan op de beurs pinnen of contant betalen. 


LET OP! Vanwege de beurs worden er op donderdag 7 en vrijdag 8 april geen bestellingen verstuurd. Alle bestellingen (mits betaald) worden weer verstuurd vanaf maandag 11 april. Het blijft natuurlijk wel gewoon mogelijk om op deze dagen je bestelling in onze webwinkel te plaatsen. Na bestelling staan de artikelen dan voor jou gereserveerd. Vrijdag 8 april zijn wij onze stand aan het opbouwen, daarom zullen er op die dag geen emails of telefoon beantwoord worden.
Het kan gebeuren dat onze voorraad in de webwinkel misschien niet klopt. Wij kunnen wat verkocht is tijdens de beurs niet bijwerken in de voorraad. De voorraad zal weer up-to-date zijn vanaf woensdag de 13e.


Woensdag 6 april beginnen wij al met het inpakken voor de ArtSpecially beurs. Daarom is de gehele week onze winkel gesloten voor bezoek.

1 opmerking:

Janine Vegter zei

ik hoop dat ik zaterdag van de partij ben, nog nooit op de beurs geweest..maar lijkt me gaaf