vrijdag 3 april 2015

ArtSpecially Event 11+12 april 2015

Op 11 en 12 april staan wij op het ArtSpecially Event. Dit jaar weer op de nieuwe locatie in Nijkerk. Wij hebben er weer enorm veel zin in.
Natuurlijk hebben wij weer diverse nieuwe artikelen bij ons en interessante beurs aanbiedingen op onze stand. En dit jaar verzorgen wij ook een demonstratie Mixed Media op onze stand. Zaterdag is Irene Wijnands aanwezig om haar mooie werk te laten zien en ze demo't de hele dag. Zondag laat Manon Kempen jullie diverse technieken zien om jullie enthousiast te maken voor deze hobby. Je vindt ons vanaf de ingang rechtdoor aan het hoofdpad. 


We nemen enorm veel spullen mee uit onze winkel, maar het is onmogelijk om alles mee te nemen. Wil je dat we iets voor je meenemen? Dat doen we graag voor je. Mail ons of plaats een bestelling in onze webwinkelVermeld dan tijdens het afrekenen bij de opmerkingen dat je het komt ophalen op de beurs. Graag ook de dag erbij vermelden. Je kunt dan op de beurs pinnen of contant betalen. 


LET OP! Vanwege de beurs worden er op donderdag 9 en vrijdag 10 april geen bestellingen verstuurd. Alle bestellingen (mits betaald) worden dan weer verstuurd vanaf maandag 13 april. Het blijft natuurlijk wel gewoon mogelijk om op deze dagen je bestelling in onze webwinkel te plaatsen. Na bestelling staan de artikelen dan voor jou gereserveerd. Vrijdag 10 april zijn wij onze stand aan het opbouwen, daarom zullen er op die dag geen emails of telefoon beantwoord worden.
Het kan gebeuren dat onze voorraad in de webwinkel misschien niet klopt. Wij kunnen wat verkocht is tijdens de beurs niet bijwerken in de voorraad. De voorraad zal weer up-to-date zijn vanaf woensdag de 15e.

Geen opmerkingen: