maandag 5 januari 2015

Mixed Media Workshop in Heemskerk

Nieuws van Sindelicious-Papercraft:

Beste Mixed Media liefhebbers en nieuwgierigen,

We hebben nieuwe data voor een volgende mixed media workshop! Jéééh!! Ja je leest het goed.. data. Het plan is namelijk om met jullie een boekje te maken, verdeeld over een drietal workshops, waarbij verschillende technieken en materialen aan bod komen. En ik kan jullie al verklappen dat het hartstikke leuk gaat worden en jullie héél véél gaan leren!
De startdatum wordt 24 of 31 januari, laten jullie even weten welke jullie voorkeur heeft? Uiteindelijk plannen we de zaterdagmiddag met de meeste animo.
De tweede zal zijn op 28 februari en de derde op 28 maart, beiden ook op zaterdagmiddagen.
Net als vorige keer leveren wij de materialen, inclusief het boekje, wat jullie naar hartenlust gaan bewerken. Heb je speciale voorkeuren, dan graag zelf meebrengen. Manon zal vooraf per keer een handig lijstje plaatsen met materialen zodat je weet wat je eventueel mee kúnt nemen.
De kosten zijn € 20,- per middag incl. consumpties. Wij hopen natuurlijk dat jullie dit net zo'n leuk idee vinden als wij. Let op, als je je opgeeft doe je dat voor alle drie data. Het is onze bedoeling het voor iedereen betaalbaar te houden en alle deelnemers met een compleet boekje vol ideeën naar huis te laten gaan.
Kijk voor meer informatie of om je aan te melden voor de workshop hier.

Geen opmerkingen: