woensdag 22 oktober 2014

Kreadoe beurs

Kom ook naar de KreaDoe in Utrecht!
Ben jij ook gek op knutselen? Kom dan naar de grootste hobbybeurs van Nederland! KreaDoe is van woensdag 5 november t/m zondag 9 november te vinden in Jaarbeurs Utrecht. Alles op het gebied van kaarten maken, papierdecoratie, stempelen, mixed media en scrappen komt aan bod.
Kom tijdens de KreaDoe een kijkje nemen bij onze stand en profiteer van de speciale beursaanbiedingen! We staan in hal 7 aan de rechterkant bij de marktkramen en we zijn de 1e kraam in het buitenpad. Nummer H041 en H043. Dezelfde plek als vorig jaar.


Gratis toegangskaartje Kreadoe
Heb je nog geen toegangskaartje voor de KreaDoe? Wij mogen er een aantal weggeven. Hoe kun je meedoen met de verloting:
- Plaats je bestelling deze week (week 43).
- Zorg dat je betaling uiterlijk maandag 27 oktober bij ons binnen is.
- Vergeet niet bij de Opmerkingen van je bestelling te vermelden dat je mee wilt doen met de verloting van de toegangskaartjes.


GRATIS Prima Marketing artikel bij je online beurs bestelling
We nemen zoveel mogelijk mee naar de beurs, maar wil je bijvoorbeeld niet misgrijpen met de nieuwe artikelen die soms heel snel uitverkocht raken? Plaats dan een bestelling via onze webwinkel en wij nemen deze voor je mee.
- Plaats je online bestelling uiterlijk op maandag 3 november voor 15 uur.
- Zet bij de Opmerkingen dat je de bestelling komt ophalen tijdens de Kreadoe.
- Vermeld ook op welke dag
en wij nemen je bestelling mee. Betalen kan dan op de beurs. Contant of met pin.
Bij elke online bestelling vanaf 10 Euro, die je ophaalt op de beurs, vind je een leuk cadeautje van Prima Marketing.
Je bestelling doorgeven kan nu al. Wacht niet te lang want op=op. Let op 1 cadeautje per klant! Ook kleinere bestellingen nemen we graag voor je mee.


Nog geen kaartje?
Koop vooraf een kaartje voor slechts € 10 (€12,50 aan de kassa). Met de actiecode op de flyer ontvang je een gratis shopper. Nog geen flyer van ons ontvangen bij je bestelling? Mail of bel ons voor de code.
Voor meer informatie ga naar de website: http://www.kreadoe.nl

1 opmerking:

Sientje zei

hè jammer, net een uur geleden een bestelling geplaatst. Helaas niet bij opmerkingen kunnen invullen dat ik ook graag kans maak op een kaartje voor de creadoe.