donderdag 17 januari 2013

Winnaar CHA Winter 2013 Candy

Op 19 december zijn we begonnen met de CHA Winter 2013 Sneak Peeks en we hebben nog niet alles kunnen laten zien. Zoveel nieuws komt er uit. In een notendop wordt het veel pastel kleurtjes, fotocamera's, snorretjes en best veel mannelijke collecties. Maar ook nog zoveel meer.

We hebben gelezen dat jullie genoten hebben van de Sneak Peeks die we op ons blog gezet hebben. Meer dan 1000 verschillende reacties hebben we van jullie gehad. Geweldig!! Hartelijk dank nogmaals van ons. En al die reacties hebben ons zeker geholpen met het maken van een keuze. Want wat is het moeilijk om uit zoveel nieuws te kiezen wat te bestellen en wat niet. Want tja... we zouden wel alles willen inkopen, maar dat past echt niet in de winkel.
We hebben aan alle reacties een nummer gehangen en een nummer getrokken. En de winnaar is:
la Smitsie
met haar reactie op de sneak peek van BoBunny op 3 januari.
http://scrapbookdepot.blogspot.nl/2013/01/bobunny-sneak-peek-cha-winter-2013.html

Ze heeft een pakket t.w.v. 20 Euro gewonnen met allemaal nieuwe CHA Winter artikelen hierin. 
la Smitsie wil je ons mailen? Dan laten we je weten als de eerste nieuwe CHA spullen bij ons binnen zijn en je pakket bij ons klaar ligt.

5 opmerkingen:

Sinikka zei

Van harte....leuk dat je hebt gewonnen, La Smitsie

Astrid zei

Gefeliciteerd La Smitsie, en jullie erg bedankt voor de kans om iets te winnen, het was leuk om te doen.
Groetjes Astrid

Maris zei

gefeliciteerrddd en bedankt voor de kans om te winnen xx

Frea zei

Gefeliciteerd La Smitsie en jullie bedankt voor alle nieuws, erg leuk om eens te zien wat er op de markt komt. Groetjes Frea

mariska zei

Hoi hoi,

Ik had een vraagje. Voor een jaar geleden heb ik regelmatig de cropperhopper labeltjes bij jullie gekocht om mijn lint in te rollen. Maar ik zie dat jullie die niet meer hebben. Nu vroeg ik mij af, komen die weer een keer terug in de winkel. Ik kan ze namelijk erg goed gebruiken :D

Lieve groetjes Mariska
http://mariskascards.blogspot.nl/