dinsdag 10 april 2012

ArtSpecially Event 14 +15 april, kom je ook?

Kom je dit weekend ook naar het ArtSpecially Event in Zeist? Het is hét stempel event van Europa.
Klik op deze link voor meer informatie over de beurs. Hier vind je een plattegrond, lijst met deelnemers, openingstijden en meer. Wij staan vlakbij de ingang bovenaan de trap.
Dit jaar wordt er extra veel aandacht gegeven aan de beginnende stempelaar. Er is zelfs een EHBS. Eerste Hulp bij Stempelen.
Natuurlijk hebben wij weer diverse nieuwe artikelen bij ons en interessante beursaanbiedingen op onze extra grote kraam.

Bestelling meenemen naar de beurs:
Het is voor ons echt onmogelijk om alles uit de winkel mee te nemen naar de beurs. Ga je naar het ARTSpecially Event en wil je graag dat wij je bestelling voor je meenemen? Dat kan. Plaats je bestelling uiterlijk op donderdag 12 april om 15 uur, zet bij de Opmerkingen dat je de bestelling komt ophalen tijdens de beurs en op welke dag en wij nemen je bestelling mee. Betalen kan dan op de beurs. Contant of met pin.
LET OP! a.s. donderdag 12 en vrijdag 13 april worden er geen bestellingen verstuurd. Alle bestellingen (mits betaald) worden weer verstuurd vanaf maandag 16 april.
Het blijft natuurlijk wel gewoon mogelijk om op deze dagen je bestelling in onze webwinkel te plaatsen. Na bestelling staan de artikelen dan voor jou gereserveerd.
Vrijdag en tijdens de beurs zullen er geen emails of telefoon beantwoord worden.
Houdt er rekening mee dat onze voorraad in de webwinkel misschien niet klopt. Wij kunnen wat verkocht is tijdens de beurs niet bijwerken in de voorraad. De voorraad zal weer up-to-date zijn vanaf woensdag de 18e.

Geen opmerkingen: