donderdag 9 februari 2012

Eerste CHA nieuwe artikelen binnen

Zaterdag ben ik terug gekomen van de CHA beurs in Los Angeles. Mijn vriendin Malkita en ik moeten nog steeds erg wennen aan het temperatuursverschil. Het was daar namelijk 25 graden en hier -15 toen we aankwamen.
De beurs was weer overweldigend en groot. Zoals altijd. Je ziet zoveel en dan is het moeilijk beslissingen te nemen wat we wel inkopen en wat niet. Jullie reacties op ons blog hebben daar zeker bij geholpen. Nogmaals onze dank.
 
Op sommige nieuwe artikelen moeten we helaas nog even wachten, maar de eerste zijn al bij ons binnen gedruppeld. Zoals bijvoorbeeld de Golden Oldies en Girlfriends stempels van Art Impressions. Nu ook tekststempels.
Ook de nieuwste JustRite stempels en bijbehorende Spellbinders stans zijn bij ons binnen.
De nieuwe 6x6 blokjes van Glitz Design zijn alvast bij ons binnen. Het losse papier en embellishments komen later.
 
Ook hebben we weer nieuwe 6x6 templates van Crafter's Workshop.
My Minds Eye hebben we dit jaar ook weer besteld. De papierpakketten van de collectie On the Bright Side zijn al binnen.
Van Stampendous hebben we hele leuke aged, chunky en shabby embossing poeder, glitter en mica.
De stempelinkt van Donna Salazar, de Mix'd Media Inx is ook binnen.
Van Ruby Rock it hebben we diverse Fundamentals binnen. O.a. boekjes van letter stickers, 8 vel voor 2,10 Euro. Ook glitter chipboard letters en rub-ons. Het nieuwe papier is ook besteld en dit komt later.
Van Echo Park hebben we de nieuwste collectie A Boys Life binnen.
Hebben jullie nog op youtube.com gekeken en gezocht op cha winter 2012? Het kan nog steeds. Je krijgt dan heel veel filmpjes over nieuwe artikelen die te vinden waren op de CHA beurs.

3 opmerkingen:

Janine zei

zucht.......
hahahahahha

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wat een moois en fijn dat je weer heelhuids terug bent Cindy, maar bovenal weer genoten hebt en zoveel moois gezien en besteld hebt.
groetjes Marja

Els Wouters zei

Leuke dingen weeral. Ik heb inderdaad naar de filmpjes gekeken op you tube, het waren er heel veel en nog veel meer mooie dingen. Ik kan me heel goed voorstellen dat je niet weet wat kiezen!