dinsdag 3 januari 2012

CHA Sneak Peeks Winter 2012

Sneak Peeks? Nu al? Ja echt nu al. De grote Amerikaanse CHA beurs is pas over een paar weken, vanaf 29 januari. Maar de leveranciers beginnen nu al met sneak peeks.
De eerste die wij gevonden hebben is van Pink Paislee. De serie heet Spring Jubilee.

We zullen de komende weken op ons blog zoveel mogelijk CHA sneak peeks vermelden. Vind je er zelf eentje dan mag je ons altijd mailen.
Op de CHA beurs in Amerika zullen we de spullen voor onze winkel voor komend seizoen inkopen. Er is heel veel aanbod en daar moeten wij een keuze uit maken. En naar wie kunnen we beter luisteren dan naar jullie. Daarom vragen we van jullie: Laat van je horen! Vinden jullie de Sneak Peeks leuk of niet? Laat dan een reactie achter bij het desbetreffende bericht. Ook negatieve reacties zijn welkom!
Dan kunnen wij goed inschatten hoeveel we van iets moeten inkopen. Als velen het leuk vinden dan kopen we meer in en dat voorkomt weer dat je misgrijpt als het eenmaal binnen is.

7 opmerkingen:

Sandra zei

Wauw ik vind dit erg fris en vrolijk voor de lente. Wat betreft sneak peak, Tim Holtz heeft een nieuwe koffer voor papier, genaamd paper valise. Hij heeft er een filmpje van op zijn blog. http://timholtz.typepad.com/my_weblog/2012/01/idea-ology-storage.html

Groetjes,
Sandra

Sientje zei

Leuk die sneak peaks. Dit papier is een beetje in de stijl van Websters page. Leuk

ScrappyDoo zei

Hebbe hebbe!!!! Mijn kleuren!

Vigdis zei

Wat een leuke, vrolijke lentelijn. Pink Paislee blijft erin slagen om iedere keer met iets nieuws te komen. Prachtige kleuren ook, past helemaal in mijn straatje.

Groetjes, Vigdis

Mariska zei

Dit is helemaal niet mijn papier. Voor mij mogen jullie deze dus op de CHA laten liggen :).

Groetjes,
Mariska

Gerrina zei

Heerlijk die Sneakpeaks! Ben er dol op nu al een hoop te zien (dan weet ik waar ik voor kan gaan sparen!)
Deze lijn vind ik heerlijk vrolijk.

Petra Tillmann zei

Krijgen jullie ook de stempelset van deze lijn?