dinsdag 13 december 2011

Trotse winnaar ArtSpecially

Volgend jaar staan wij weer op het stempelevent van het jaar, Het ArtSpecially Event. Het wordt gehouden op 14 en 15 april 2012. Schrijf het zeker in je agenda.
Elk jaar schrijft de ArtSpecially organisatie hiervoor een wedstrijd uit en de winnende creatie wordt gepubliceerd op de posters, flyers en advertenties. En de winnaar krijgt ook nog een compleet weekend arrangement tijdens het Event.
Dit jaar heeft een hele lieve klant van ons, Marja de Visser gewonnen. Hieronder de flyer zoals hij er uit komt te zien met daarop haar prachtige creatie.
Ze maakt nog veel meer prachtige creaties dus kijk zeker ook even op haar blog.
Het is wel heel leuk want voor het Event van 2010 was er een kaart uitgekozen voor de flyers en posters van een andere lieve klant van ons, namelijk Monique Lokhorst.

We hopen jullie weer allemaal te zien op het Event in april.

1 opmerking:

Marja's Stamp Addiction zei

Hi Cindy, wat leuk dat je de flyer geplaatst hebt op je blog. Ja ik ben beretrots dat ik gewonnen heb. Mede dankzij de vele glimmermisten, stempels en alle andere dingen die ik bij jullie gekocht heb. En natuurlijk doordat jij me gestimuleerd hebt om mijn werk op te sturen voor de ARTSpecially nr. 13, waarin tot mijn grote vreugde 3 kaarten van me zijn geplaatst. En nu dit winnen. SUPER.
Gauw tot ziens en lieve groetjes
Marja