dinsdag 11 oktober 2011

Workshops volgen vanuit huis

Vind jij het leuk om workshops te volgen, maar wil of kun je het huis niet uit? Dan hebben wij iets leuks voor je. Prima Marketing heeft een website die heet Live with Prima: http://livewithprima.com/watch-lwp/
Op bepaalde tijden kun je live een workshop volgen en chatten met de teacher om vragen te stellen. Houdt wel rekening met het tijdsverschil met Amerika! Maar workshops die al geweest zijn, kun je bekijken wanneer je zelf wilt.
Het zijn voornamelijk scrapbooking workshops, maar er wordt ook aandacht besteedt aan home decor, ATC's, mini boekjes en sieraden maken.
Wij verkopen geen workshop kits. Wij verkopen natuurlijk wel heel veel Prima Marketing materialen. Dus je moet zelf creatief zijn met het uitzoeken van je materialen.  Maar je kunt toch leuke ideetjes op doen en technieken leren.

Hier zie je enkele voorbeelden van workshops die nog gaan komen.
En een layout van Brigit Koopsen:
For The Love of Masking Layout with Birgit Koopsen (Netherlands)
Wednesday, October 12th at 8:00pm CET, GMT +1 / 11:00am PST/ 2:00pm EST

2 opmerkingen:

Yvonne zei

Je moet alleen wel inloggen, anders kan je de filmpjes niet zien. Dat vind ik dan weer jammer.

Gina zei

Volg ze al lange tijd en ustream is ideaal. Het inloggen is alleen nodig om live the kunnen chatten anders is het niet nodig.