woensdag 27 juli 2011

Pre-order nu bij ons de nieuwe Silhouette Cameo

In november of december wordt hij verwacht en hij is nu al bij ons te bestellen: de digitale snijmachine The Silhouette Cameo.
Net als met de "oude" Silhouette SD Machine, kun je met de Silhouette Cameo allerlei digitale designs en lettertypes uitsnijden. Maar nu tot een breedte van 12inch = 30,5cm. Je hebt ook bij de Silhouette Cameo geen cartridges nodig. Je sluit de machine aan op je computer en werkt met de bijgeleverde Silhouette Studio software. Hij wordt geleverd inclusief 12inch snijmat en snijmesje.
Alle Silhouette materialen zoals mesjes, matten, pennen etc., zijn ook te gebruiken voor de Silhouette Cameo en ook al je bestaande bestanden kun je gewoon weer gebruiken.

Een filmpje over de Silhouette Cameo vind je hier.
Wij verwachten de Silhouette Cameo in november of december te kunnen leveren.

BELANGRIJK
Het is mogelijk om deze Silhouette Cameo machine nu al bij ons te bestellen, als pre-order. Betaal je met ideal dan wordt de machine meteen naar je opgestuurd zodra hij binnen is. Zonder extra verzendkosten! Je kunt ook wachten totdat wij je mailen dat hij binnen is. Zodra je bankbetaling (via internet of overschrijvingskaart) dan bij ons binnen is, wordt je pre-order meteen daarna verstuurd.
Combineer je deze pre-order met andere artikelen dan wordt alles tegelijk verstuurd zodra de bestelling compleet is. Wij raden aan om een aparte bestelling te doen als je de andere artikelen meteen geleverd wilt hebben.

Geen opmerkingen: