donderdag 4 maart 2010

Het ARTSpecially Event: kom je ook?

Kom je ook naar het ARTSpecially Event 2010 in Zeist? Heerlijk leren over allerhande (stempel)technieken? Met zo'n 44 (internationale) stands vind je zeker die stempel of dat papier of die prachtige kleur inkt die je al zolang zoekt. En ondertussen vind je nog heel veel meer moois waar je het bestaan nog niet van wist! Maar nog belangrijker ... je gooit je rugzak vol met technieken en wetenswaardigheden door alles wat je ziet. Veel standhouders hebben make & takes, demonstraties of workshops.
Belangrijke info van de organisatie: ieder jaar proberen we voor jullie iets leuk te regelen dat je bij de entree cadeau krijgt, een zogeheten goodie bag (tasje met een paar leuke en/of leerzame materialen). Aanmelden voor de goodie-bag en voor de korting bij de entree kun je doen via www.artspecially.nl. Je ontvangt dan een bevestiging (sommigen hebben deze al ontvangen, dan hoef je natuurlijk niet opnieuw aan te melden).
Op de site vind je inmiddels ook informatie over de standhouders, een plattegrond en een link naar ARTSpecially Friends (dank voor dit leuke initiatief). Ons motto is: met stempels verveel je je nooit! Op het Event zullen we je dat wederom laten ervaren.

For English information about the Event, please go to the website www.artspecially.nl

1 opmerking:

m@deliefjuh zei

ja!! ik ben van de partij!!